Dr. ramon morera

Bloc profesional

30 anys de la Reforma d’Atenció Primària a Catalunya

La transformació de l’Atenció Primària a Espanya va començar amb el Real Decret 137/84 sobre Estructures Bàsiques de Salud, però no va ser fins el 21 de març de 1985 que es va aprovar el decret que establia les característiques fonamentals de l’Atenció Primària: d’això en fa ara 30 anys.

DECRET 84/1985, de 21 de març, de mesures per a la reforma de l’atenció primària de salut a Catalunya. “El model actual d’assistència primària evidencia una notòria fragmentació entre les activitats preventiva i curativa, que obvia altres aspectes fonamentals en un sistema sanitari modern com són la promoció de la salut i la rehabilitació. Altrament, una política sanitària adreçada a fomentar prioritàriament el sector hospitalari ha relegat l’atenció primària de la població a un segon pla dins el sistema sanitari vigent.”

Organitzada per Grup de Gestió de la CAMFiC i Bsalut, el dimarts, 13 d’octubre de 2015, a l’Auditori de la CAMFiC, celebrem una jornada fent balanç i mirant el futur de l’Atenció Primària de Catalunya.

Vegeu el programa

dogc4

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Information

This entry was posted on Octubre 7, 2015 by in Atención Primaria, Bsalut, Politica Sanitaria.
%d bloggers like this: